Soft Change Management.

Framgångsrika idrottsmän och företagsledare har olika mentala strategier som gör att de lyckas. Jag har haft förmånen att verkat nära många framgångsrika och några av de allra bästa. Den arsenal jag byggt upp genom åren har jag alla dessa att tacka för.

14 år i landslaget och 20 år i olika företagsledningar har gett mig en ovanlig vinkel till change management och coachning av grupper. Kritiska framgångsbeslut tas av människor som mår bra, har rätt fokus och som fungerar i sin grupp. Jag jobbar i olika steg med att systematiskt utveckla styrelsen, ledningsgruppen eller avdelningen på en arbetsplats. Referensen finns att tillgå. Finns intresse, kontakta mig. Kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan under fliken kontakt.

Det är fantastiskt givande att se människor och team växa, företag som lyckas, kollegor som mår bra – det jag kallar “All kraft i samma riktning“.

Behöver ditt företag en sådan vitamininjektion? Jag jobbar mycket med grupputveckling i olika steg som alltid är behovsanpassade. Hör av dig förutsättningslöst om du har behov.