Bergqvist All kraft i samma riktning

Jonas Bergqvist är ett levande bevis på att ledarskapet inte bara behöver vara upphängt på endast en bransch. Han är den modiga ledaren som bytt bransch fyra gånger i ledande befattningar och tagit ordförandeklubban i ytterligare två. 

 

Jonas berättar inspirerande och med känsla om hur han hittade sitt motto varför han skulle vara ledare. Det har gjort att han i varje bransch gjort osedvanliga avtryck i ledarskapet genom att förstå drivkraften hos medarbetarna. Vilket har lett fram till mycket goda resultat, nöjda kunder  och friska medarbetare. 

 

Det som gör Jonas lite ytterligare intressant och unik är att under 20 år spelade i han ishockey på högsta möjliga nivå. Jonas är även uppväxt i en entreprenörsfamilj med alla de fördelar det för med sig. 

Detta är en föreläsning som berör på alla plan. 

 

Föreläsningen passar för ledare, medarbetare, kundträffar och vid större sammankomster. 

Idag egen företagare i konsultbranschen. Mest kanske känd som elitishockeyspelare under 20 år i fyra olika länder. Med 14 framgångsrika år i det svenska ishockeylandslaget Tre Kronor. Där han spelade 272 landskamper, näst mest genom tiderna, och vann 15 mästerskapsmedaljer med OS-guldet i Lillehammer 1994 och de tre VM-gulden -87,-91,-98 som kronan på verket.

Efter hockeykarriären har han jobbat som ledare i fyra olika branscher. Leksands IF Ishockey, LRF Konsult (idag Ludvig & Co), AJ Produkter och Swedbank. Under sin tid som ledare har han nyttjat mycket positivt från idrottens värld. Han anser att hans år inom idrotten och näringslivet har varit som en högskola i ledaskap.

Jonas pratar inspirerande om det han lyckats bäst med i sina olika befattningar, det kan sammanfattas i att bygga team, få människor att växa samt skapa en positiv vinnarkänsla mot gemensamma tydliga mål. Jonas värderingar är mycket präglade från den goda delen av idrotten som hälsa, förtroende, ärlighet, målmedvetenhet och glädje. ”All kraft i samma riktning” illustrerar väl hur han leder en verksamhet.

Jonas skräddarsyr föreläsningarna utifrån olika behov och teman. Intresserad, kontaktuppgifter finns under fliken kontakt på hemsidan.